Om oss

Velkommen til La Villa Realty!

Vi behandler boligdrømmen din som vår egen

Vi er eiendomsmegleren som har som mål å realisere din drøm om en bolig eller et feriehjem i Spania. Vi har inngående kjennskap til eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Med vår erfaring i bransjen hjelper vi deg å finne ditt drømmehus eller det investeringsobjektet som du leter etter.

Vårt fokus ligger på å tilby profesjonelle, respektfulle og effektive eiendomsmeglingstjenester.

Alle våre ansatte er kvalifiserte og erfarne innen eiendomsbransjen. Vi guider deg gjennom hvert trinn i prosessen med å kjøpe eller selge en eiendom. Vi snakker ditt språk: engelsk, spansk, svensk, norsk og dansk.

Vår filosofi er basert på kundetilfredshet. En personlig service til hver enkelt kunde er vårt beste verktøy for å hjelpe våre kunder å nå sine mål. En rekke tjenester er tilgjengelige via vårt nettverk: eiendomsmeglere, advokater, regnskapsførere, interiørdesignere, utbyggere, etc.

Alle boligene våre behandles grundig av vårt profesjonelle team og vi arbeider for å oppnå best mulig standard. Våre agenter vier spesiell oppmerksomhet til kundenes forventninger og nødvendigheter.

Vi i La Villa Realty hjelper deg å realisere boligdrømmen. Kom og bli kjent med oss!

Jealina

Jealina har mye erfaring innen det å reise, samt turisme og service. Hun har en dyp lidenskap for arkitektur og interiørdesign og det visuelle og praktiske ved en bolig. La Villa er det tredje firmaet hun har startet og drives nå av henne med stor suksess.
Hun er født og oppvokst i Malmö og Helsingborg i Sør-Sverige som den eldste av to søstre. Allerede som ung jente hadde hun som mål å utvide sin horisont. Etter endt skolegang i en alder av 18 år dro hun til Mallorca for å jobbe i reiselivsnæringen. Mallorca ble etterfulgt av flere steder i Spania, Norge samt flere land i Europa.
I 2010 åpnet hun opp et avdelingskontor innenfor salg i Argentina. Da hun kom tilbake til Europa grunnla hun sitt eget IT-selskap i Fuengirola.
Hun er effektiv og hun får ting gjort med lidenskap og oppriktighet.

Hun snakker svensk, dansk, norsk, engelsk og spansk.