Costa del Sol NN

— Finn din eiendoms drøm hos oss —

Fantastiske solfylte Spania har vært et yndet sted for turister i flere tiår, og Costa del Sol er en av de mest populære destinasjonene i Spania. Siden den økonomiske krasjen har området sett en stor nedgang i eiendomsprisene, og var på prismessig det laveste nivået i 2014.
I slutten av 2016 og begynnelsen av 2017 opplever vi en ny bølge av optimisme hos kjøperne og de investerer mer i eiendom enn på mange år. Denne positive utviklingen fører til en svak økning i eiendomspriser og prognosen peker oppover.

Det har aldri vært en bedre tid til å finne din drømmebolig eller gjøre en investering på Costa del Sol!

Costa del Sol

Den spanske Solkysten strekker seg fra Nerja i øst til Manilva i vest, det er en strekning på 200 kilometer der Middelhavet møter Atlanterhavet. At kysten har fått tilnavnet Sol er lett å forstå siden området har 320 soldager i året.

De to største byene er Málaga og Marbella.

Málaga er en gammel havneby med mye historie som for eksempel det mauriske slottet og katedralen.Du kan også finne en overflod av flotte museéer som spenner fra glassmuseum til bilmuseum og en rekke kunstmuséer, blant annet verdens eneste filial av Pompidoumuséet. Málaga er Pablo Picassos fødeby og der finnes to muséer i hans navn. Et av muséene er barndomshjemmet hans og begge ligger i det historiske sentrumet. Málaga er en svært kulturell orientert by, med både en motefestival og en filmfestival.

Marbella er kjent for kjendiser, og er vertskap for flere festivaler i løpet av året, som Starlitefestivalen i Marbella. Marbella har en vakker, velkjent marina hvor du kan se store luksusbåter og yachter legge til. Byen tilbyr et internasjonalt kjøkken, masse shopping samt tradisjonelle spanske fiskeretter og tapas.

Langs hele kysten finnes landsbyer og små byer som pryder landskapet, hver med sin egen stil og smak. I fjellene kan du finne pittoreske gamle landsbyer, naturskjønne fot- og sykkelstier, fantastisk utsikt og en smak av det spanske livet. Du kan besøke vingårder og produsenter av honning – eller olivenolje.

All along the coastline the villages and small cities adorn the landscape, each with its own flair and flavour. In the mountains behind you can find picturesque villages, extraordinary views and the original spanish life. You can visit lovely vinyards and honey- or oliveoil producers.

Mijas er en sann perle, det er en hvitkalket landsby i fjellene ovenfor Fuengirola.

Costa del Sol er ofte referert til som Costa del Golf, så det er ingen mangel på fantastiske golfbaner i de mest praktfulle omgivelser.